Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
W. A. MOZART: A VARÁZSFUVOLA
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Zeneakadémia Varázsfuvola-produkciója a Meláth Andrea által vezetett Ének Tanszék közelmúltbéli hallgatóira és a magyar operajátszás emelkedő csillagaira épül.

A közönség soraiba is fiatalokat invitáló előadás művészeti vezetője, Marton Éva és rendezője, a tanszék színpadi játék tanára, Almási-Tóth András magát a Zeneakadémiát, egészen pontosan a szecessziós zenepalotát állítja a középpontba s teszi az előadás főszereplőjévé. Hisz mi más volna képes a sötétség és a fény, az értelem és az érzelmek, az emelkedett eszmék és a természeti ösztönök, Sarastro és az Éj királynője ellentétpárjait összhangba rendezni, ha nem a zene? Szereposztás: Sarastro: Gábor Géza Tamino: Zuo You / Ódor Botond Papageno: Erdős Attila Pamina: Sárközi Xénia / Tatai Nóra Az Éj Királynője: Ihring Anna A dáma: Brassói-Jőrös Andrea Második dáma: Csóka Anita Harmadik dáma: Ruszó Alexandra Papagena: Bernáth Éva / Vida Anikó Monostatos: Kristofori Ferenc / Czikora I. László Közreműködik: Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara és Alma Mater Kórusa (karigazgató: Somos Csaba)
  Stáblista
Vezényel 
Vashegyi György 
Rendező 
Almási-Tóth András 
Díszletterv 
Lisztopád Krisztina 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?