Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
I. BUDAPESTI NEMZETKÖZI GITÁRFESZTIVÁL - LEO BROUWER, COSTAS COTSIOLIS, ANIMA MUSICAE KAMARAZENEKAR
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ízelítőt hallhatunk a 20. század egyik legjelentősebb kubai zeneszerzőjének, Leo Brouwernek az életművéből.

A Leo Brouwer életművének szentelt I. Budapesti Gitárfesztivál zárókoncertjén napjaink egyik legjelentősebb és legnagyobb hatású gitárművésze, Costas Cotsiolis szólójával, az Anima Musicae Kamarazenekar közreműködésével hallhatunk ízelítőt a 20. század egyik legjelentősebb kubai zeneszerzőjének, Leo Brouwernek az életművéből. A művek autentikus tolmácsolásáért nemcsak az kezeskedik, hogy Cotsiolis régóta játssza Brouwer darabjait, hanem az is, hogy maga a szerző áll majd a karmesteri pulpitusra. Juan Leovigildo Brouwer Mezquida Havannában született 1939-ben, szülővárosában kezdte tanulmányait, majd az Egyesült Államokba költözött, ahol egyebek mellett a Juilliard Schoolof Music növendékeként is tanult (gitárt és zeneszerzést egyaránt). Az 1970-es években Berlinben élt, ahol megismerkedett a korszak európai avantgárd szerzőivel, s ez zenei stílusára is nagy hatástgyakorolt. Aktív előadóművészi karrierje 1980-ban ért véget kezének egy sajnálatos ínsérülése miatt. Zeneszerzőként és karmesterként azonban máig aktív, miként erről ez a kivételes élményt ígérő hangverseny is tanúskodni fog. Program: Leo Brouwer: Verdiana
Leo Brouwer: Wagneriana
Leo Brouwer: Mozartiana
Leo Brouwer: VI. gitárverseny Maga a szerző, Leo Brouwer áll majd a karmesteri pulpitusra. Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont, Attacca Művészeti Bt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?