Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
I. BUDAPESTI NEMZETKÖZI GITÁRFESZTIVÁL, NYITÓKONCERT – COSTAS COTSIOLIS SZÓLÓESTJE
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Leo Brouwer életművenek szentelt I. Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál nyitó napján napjaink egyik legnagyobb hatású gitárművesze ad szólókoncertet.

A görög Costas Cotsolis nemcsak hangversenyeivelés lemezeinek sokaságával gyakorolt jelentős hatást az ezredforduló gitárművészetére, hanem tanárként is(az athéni, a thesszaloniki és az indianapolisi zeneakadémián is tanított). Az általa 1978-ban alapított Volos Nemzetközi Gitárfesztiválon (amely ma Naxos Nemzetközi Gitárfesztivál néven fut) az elmúlt évtizedekben több mint 9000 növendék és több mint 400 gitártanár fordult meg. A koncert nemcsak a fellépőmiatt lesz érdekes, bár Cotsiolis gitárjátékát a frissen felújított Solti Terem varázslatos akusztikájában hallgatni önmagában is élményszámba megy, hanem az általa játszott művek miatt is, hiszen Leo Brouwer életművéből válogat. Az idén hetvenhat éves kubai mester vitán felül a 20. század legjelentősebb gitárszerzője: életművének stilisztikai palettája a kubai népzenétől az európai avantgárdig szinte valamennyi lehetséges zenei stílust felölel, fantáziája és kifejezőkészsége pedig nem ismer határokat. Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont, Attacca Művészeti Bt.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?