Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAJOROSI MARIANNA ÉS VENDÉGEI - AKUSZTIKUS, AUTENTIKUS
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A népzene – nagyközönség számára ismeretlen – belső köreiből hirtelen reflektorfénybe lépő, azóta kitüntetést kitüntetésre halmozó Csík zenekar tagjai egyre inkább saját utakat keresnek.

Említhetjük a The Crazy Little Things zenekart, a Kunos Tamás neve alatt futó formációt, vagy éppen Csík János legutóbbi, személyes hangvételű lemezét, az Úgy élni, mint a fák címűt. Majorosi Marianna koncertje is ebbe a „sorozatba” illeszkedik. Bár a 2010-ben a Sziget Fesztivál keretében megrendezett Cseh Tamás-emlékkoncerten még szükséges volt a Csík zenekar tagjaként definiálni, ma már saját néven is találkozhatunk vele a koncertéletben. A békéscsabai születésű Majorosi Marianna pályája táncosként indult. A helyi Balassi Táncegyüttes és a szarvasi Tessedik Táncegyüttes után a Magyar Állami Népi Együttes táncosa, később a női tánckar vezetője lett. Életében a Magyar Táncművészeti Főiskola elvégzése után erősödött meg a népdalénekesi vonal. Bodza Klára kezei alatt érett igazán egyedi hanggá, amely adottságát már nem csak a tánckarban tudta kamatoztatni. Ezen a koncerten kedvenc dallamai csendülnek fel a Csík zenekarból ismert zenésztársak mellett régi barátok, pályatársak tolmácsolásában. Közreműködik:

Majorosi Marianna (ének) Kuczera Barbara, Szabó Attila (hegedű); Rőmer Judit (brácsa); Barcza Zsolt (cimbalom, harmónika); Kökény Richárd (gardon); Makó Péter (fúvós); Molnár Péter (bőgő) Mackó Róbert hangtechnika
   
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?