Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KATIA ÉS MARIELLE LABEQUE KÉTZONGORÁS ESTJE - A FEKETE-FEHÉR SZÍNEI
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Katia és Marielle Labèque több évtizedes közös munkájuk eredményeképp a négykezes és kétzongorás műfaj egészen új valóságát teremtették meg.

A színpadon hihetetlen energiákat mozgósító nővérek játékát olyan összhang jellemzi, melyet csak a legkiválóbb párosok tudhatnak magukénak. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a testvérpár szinte minden létező műfajban kipróbálta már magát: a legnagyobb európai és amerikai szimfonikus zenekarok és barokk együttesek, valamint az olyan karmesterek, mint Sir John Eliot Gardiner, Zubin Mehta vagy Sir Simon Rattle mellett a legnagyobb kortárs zeneszerzőkkel, Pierre Boulezzel, Philip Glass-szal, Ligeti Györggyel és Olivier Messiaennal is dolgoztak együtt. S ha ez nem lenne elég, mindemellett számos crossover projektben vesznek részt, nemrég például elektromos gitárral és dobokkal kiegészülve egy neves breaktáncos új Rómeó és Júlia-koreográfiájának párizsi bemutatóján működtek közre.

Program: Ravel: Lúdanyó meséi (eredeti négykezes változat)
Ravel: Spanyol rapszódia (eredeti kétzongorás változat) szünet Stravinsky: Tavaszi áldozat (a szerző eredeti átirata)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?