Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HERCZKU ÁGNES LEMEZBEMUTATÓ KONCERTJE „BANDÁZOM” - AKUSZTIKUS, AUTENTIKUS
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Herczku Ágnes 2011-es, Tüzet viszek című albuma után új szólólemezzel jelentkezett. A Bandázom 2014 novemberében jelent meg a Fonó Records gondozásában.

Az új lemez „mindenese”, vagyis megálmodója, zeneszerzője, hangszerelője, producere Nikola Parov, akivel Ági 1999 óta rendszeresen dolgozik. Ekkor állították színpadra a Magyar Állami Népi Együttes Naplegenda című, nagyszabású táncestjét, amely máig fontos darabja a táncegyüttes repertoárjának. Előzményként említhető két duólemez: a 2005-ben megjelent Volt nékem szeretőm, valamint a 2009-es Megéred még. A mostani korong méltó folytatása ezeknek, egy új hangszerelési lehetőséggel színesítve az eddigi eszköztárat. Ez pedig nem más, mint a népi vonószenekar. A négy népzenész tehetsége, tudása és nyitottsága termékenyen hatott az alaptrió zenéjére. A koncerteken, élményekkel teli turnékon igazi közösséggé kovácsolódott ez a hét ember, így nem meglepő Ági címválasztása: Bandázom. Mindez külföldi visszhangra is talált, hiszen az album jelenleg a World Music Charts Europe tizedik helyén áll.
  Program: Megfújtak azok a szelek
De szeretnék
Gyimesi karszilamasz
Glava li ta
Ha szívemben szabad lennék
Ha te - másképp
A keserves... (Nikoláé)
'A Nikoláé' (csárdás és szökős)
Keress mást magadnak
Kapitan
Na chinger tut Közreműködik:

Herczku Ági (ének) Hegedűs Máté „Kishega”, Pálházi Bence „Pálesz” (hegedű); Fekete Márton „Kispuma” (brácsa, kontra); Molnár Péter „Mojmoj” (bőgő); Födő Sándor „Fodo” (dob, ütősök, tangóharmonika); Nikola Parov (hegedű, buzuki, kaval, duduk, ének, szájharmonika, kanun)

Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont
 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?