Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HORGAS ESZTER ÉS FALUSI MARIANN: FÖLD HANGJAI
Városmajori Szabadtéri Színpad - Városmajori Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Horgas Eszter nemzetközi hírű fuvolaművész és Falusi Mariann igazi Föld körüli utazásra hívja a közönséget ismert világslágerekkel és saját művekkel.

Ezer hangszínnel, változatos hangszerekkel, a különböző műfajok nyelvén mondják el saját benyomásukat jól ismert melódiákon és saját szerzeményeiken keresztül. A két művész és az őket körülvevő zenekar földünk hangjait, képeit egy estté szövik össze, ahol az érzéki, a harsány, a meghitt, a fájdalmas és az örömteli mind jelen lesznek, ahogy azt ők, a művészek a világ hangjain keresztül látják, hallják. Megidézik Amerika, Kuba, Magyarország, Spanyolország, Tibet, Argentína és az őserdő világát is. Közreműködik a Class Jazz Band:
Cseke Gábor – zongora, szintetizátor
Dajka Krisztián – gitár
Hárs Viktor – basszus
Gyenge Lajos – dob
Pusztai Csaba – ütőhangszerek
  Stáblista
Zene 
Horgas Eszter 
Zene 
Falusi Mariann 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?