Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MASSENET: WERTHER - A ROH ELŐADÁSAINAK ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE LONDONBÓL
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Jules Massenet: Werther Goethe Az ifjú Werther szenvedései című regénye alapján született Massenet operája, melyben Werther, a költő egyoldalú, reménytelen szerelmét meséli el Charlotte iránt, aki egy másik férfi jegyese, majd felesége lesz.

A partitúra tele csodálatos lírai részekkel, szenvedéllyel, így nem csoda, hogy a Werthert Massenet legkitűnőbb darabjának tartják. A Királyi Opera zenei vezetője, Antonio Pappano vezényli Benoît Jacquot − film-, színházi és operarendező – klasszikus rendezését. Az olasz sztártenor, Vittorio Grigolo látható Werther szerepében, partnere Joyce DiDonato, aki ebben a rendezésben énekli először Charlottét, az egyik legfontosabb francia mezzo szerepet. négyfelvonásos opera francia nyelven műsoridő: kb. 3 óra (2 szünettel) Werther: Vittorio Grigolo                                    Charlotte: Joyce DiDonato Albert: David Bižić Sophie: Heather Engebretson Intéző: Jonathan Summers Johann: Jurij Jurcsuk Schmidt: François Piolino Karmester: Antonio Pappano Rendező: Benoît Jacquot Közreműködik a Royal Opera House Zenekara SOROZAT-JEGY Amennyiben minimum 4 különböző Royal Opera House vetítésre vált jegyet, 20% kedvezményben részesül. A kedvezmény kizárólag  Jegypénztárunkban vehető igénybe! Jegypénztár: +36 (1) 328-3340 Közönségszervezés: kozonsegszervezes@vigado.hu BÉRLET Előadás-sorozatunkra bérlet is váltható! Kérjük, bérlet vásárlása esetén forduljon Jegypénztárunkhoz vagy keresse a Közönségszervezést!  Jegypénztár: +36 (1) 328-3340 Közönségszervezés: kozonsegszervezes@vigado.hu A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az előadásra késve érkező vendégeinket csak a szünetekben tudjuk beengedni!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?