Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LIAM SCARLETT: FRANKENSTEIN - A ROH ELŐADÁSAINAK ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE LONDONBÓL
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Liam Scarlett – Lowell Liebermann: Frankenstein Liam Scarlett, a Királyi Balett rezidens művészeti ösztöndíjasa Mary Shelley klasszikus gótikus regényét, a Frankensteint választotta első egész estés, a ROH nagyszínpadára megálmodott balettje cselekményéül.

Az árulás, kíváncsiság, élet, halál és mindenekelőtt a szeretet témája inspirálja Scarlettet, hogy az emberi lélek mély titkait, legfőbb törekvését − hogy elfogadják, hogy valahol otthonra leljen a világban – feltárja. Ehhez az izgalmas új baletthez Scarlett Lowell Liebermann zenéjét képzelte el, akitől ez alkalomból új partitúrát rendelt. háromfelvonásos balett Koreográfus: Liam Scarlett Zenéjét szerezte: Lowell Liebermann Díszlettervező: John Macfarlane Fővilágosító: David Finn Közreműködik a Royal Opera House Zenekara SOROZAT-JEGY Amennyiben minimum 4 különböző Royal Opera House vetítésre vált jegyet, 20% kedvezményben részesül. A kedvezmény kizárólag  Jegypénztárunkban vehető igénybe! Jegypénztár: +36 (1) 328-3340 Közönségszervezés: kozonsegszervezes@vigado.hu BÉRLET Előadás-sorozatunkra bérlet is váltható! Kérjük, bérlet vásárlása esetén forduljon Jegypénztárunkhoz vagy keresse a Közönségszervezést!  Jegypénztár: +36 (1) 328-3340 Közönségszervezés: kozonsegszervezes@vigado.hu A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az előadásra késve érkező vendégeinket csak a szünetekben tudjuk beengedni!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?