Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DONIZETTI: LAMMERMOORI LUCIA - A ROH ELŐADÁSAINAK ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE LONDONBÓL
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gaetano Donizetti: Lammermoori Lucia A Lammermoori Lucia két viszálykodó család történetét meséli el a 17. századi Skóciában. A gyűlölködés szörnyű következményekkel jár majd két szerető szív számára.

Donizetti legkiemelkedőbb alkotásának számító művében található a teljes operairodalom legszívbemarkolóbb, legmegrendítőbb őrülési jelenete. Több mint egy évtizede nem adták elő ezt a művet a ROH színpadán, így a Katie Mitchell rendezte darab különleges jelentőséget kap, igen izgalmas produkciónak ígérkezik. A címszerepet Diana Damrau énekli, aki a koloratúra repertoár mély ismerője. Titkos szerelmesét, a veszélyt megvető, szenvedélyes Edgart Charles Castronovo amerikai tenor alakítja. háromfelvonásos opera olasz nyelven műsoridő: kb. 2 óra  50 perc (egy szünettel) Lucia: Diana Damrau Edgar: Charles Castronovo Henrik: Ludovic Tezier Arthur: Taylor Stayton Raimond: Kwangchul Youn Normann: Peter Hoare Karmester: Daniel Oren Rendező: Katie Mitchell Közreműködik a Royal Opera Kórusa és a Royal Opera House Zenekara SOROZAT-JEGY Amennyiben minimum 4 különböző Royal Opera House vetítésre vált jegyet, 20% kedvezményben részesül. A kedvezmény kizárólag  Jegypénztárunkban vehető igénybe! Jegypénztár: +36 (1) 328-3340 Közönségszervezés: kozonsegszervezes@vigado.hu BÉRLET Előadás-sorozatunkra bérlet is váltható! Kérjük, bérlet vásárlása esetén forduljon Jegypénztárunkhoz vagy keresse a Közönségszervezést!  Jegypénztár: +36 (1) 328-3340 Közönségszervezés: kozonsegszervezes@vigado.hu A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az előadásra késve érkező vendégeinket csak a szünetekben tudjuk beengedni!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?