Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MUSZORGSZKIJ: BORISZ GODUNOV - A ROH ELŐADÁSAINAK ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE LONDONBÓL
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Mogyeszt Muszorgszkij: Borisz Godunov Richard Jones és Antonio Pappano ismételt közös munkájának köszönhetően élvezhetjük Muszorgszkij remekbe szabott történelmi drámáját, méghozzá az eredeti, 1869-es, rövidebb, hét jelentből álló változatban.

Muszorgszkij eredeti víziója a Puskin műről – melynek főszereplője Borisz Godunov cár, aki 1598 és 1605 között uralkodott Oroszországban – túlságosan merésznek bizonyult, így a Birodalmi Színház akkori vezetése komoly változatatásokat kért. Muszorgszkij e változtatásokat be is építette a Borisz második változatába, melynek premierje 1874-ben volt. Ennek ellenére sok zeneértő az eredeti integritásáért száll síkra, s napjainkban egyre több színház tér vissza az első partitúrához. Bryn Terfel nagyszerű szerepformálását várhatjuk a címszerepben, az operairodalom egyik legbonyolultabb jellemében. A ravasz Sujszkij herceget John Graham-Hall énekli, Varlaam vándorszerzetest pedig John Tomlinson formázza. négyfelvonásos opera orosz nyelven műsoridő: kb. 3 óra (egy szünettel) Boris Godunov: Bryn Terfel Sujszkij herceg: John Graham-Hall Pimen: Ain Anger Grigorij Otrepjev (az „ál-Dmitrij”): David Butt Philip Varlaam: John Tomlinson Xenia: Vlada Borovko Xenia dajkája: Sarah Pring Fjodor: Emily Edmonds Andrej Scselkalov: Kostas Smoriginas Karmester: Antonio Pappano Rendező: Richard Jones Közreműködik a Royal Opera Kórusa és a Royal Opera House Zenekara SOROZAT-JEGY Amennyiben minimum 4 különböző Royal Opera House vetítésre vált jegyet, 20% kedvezményben részesül. A kedvezmény kizárólag  Jegypénztárunkban vehető igénybe! Jegypénztár: +36 (1) 328-3340 Közönségszervezés: kozonsegszervezes@vigado.hu BÉRLET Előadás-sorozatunkra bérlet is váltható! Kérjük, bérlet vásárlása esetén forduljon Jegypénztárunkhoz vagy keresse a Közönségszervezést!  Jegypénztár: +36 (1) 328-3340 Közönségszervezés: kozonsegszervezes@vigado.hu A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az előadásra késve érkező vendégeinket csak a szünetekben tudjuk beengedni!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?