Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VERDI: TRAVIATA - A ROH ELŐADÁSAINAK ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE LONDONBÓL
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Giuseppe Verdi: Traviata A Traviatát Verdi egyik mesterművének tartják, mely Richard Eyre hagyományos rendezésében a ROH legnépszerűbb darabja.

Az opera a párizsi örömlány, Violetta Valéry életét meséli el, aki az egyik legtragikusabb operahős. A cselekmény valós szálai Marie Duplessis élettörténetéig nyúlnak vissza, aki 1847-ben, mindössze 23 évesen hunyt el. Ebben az új rendezésben Violettát az orosz szoprán, Venera Dzsimagyeva énekli, ezzel debütál a ROH-ban, miután a Glyndebourne Festivalon már elismerést aratott szerepformálásával.  háromfelvonásos opera olasz nyelven műsoridő: kb. 3 óra 10 perc (2 szünettel) Violetta Valéry: Venera Dzsimagyeva Germont Alfréd: Saimir Pirgu Germont György: Luca Salsi Bervoix Flóra: Andrea Hill Gastone de Letorières: Luis Gomes Annina: Sarah Pring Douphol báró: Jurij Jurcsuk   Karmester: Yves Abel Rendező: Richard Eyre Közreműködik a Royal Opera Kórusa és a Royal Opera House Zenekara SOROZAT-JEGY Amennyiben minimum 4 különböző Royal Opera House vetítésre vált jegyet, 20% kedvezményben részesül. A kedvezmény kizárólag  Jegypénztárunkban vehető igénybe! Jegypénztár: +36 (1) 328-3340 Közönségszervezés: kozonsegszervezes@vigado.hu BÉRLET Előadás-sorozatunkra bérlet is váltható! Kérjük, bérlet vásárlása esetén forduljon Jegypénztárunkhoz vagy keresse a Közönségszervezést!  Jegypénztár: +36 (1) 328-3340 Közönségszervezés: kozonsegszervezes@vigado.hu A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az előadásra késve érkező vendégeinket csak a szünetekben tudjuk beengedni!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?