Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ASHTON: RAPSZÓDIA/ A KÉT GALAMB - A ROH ELŐADÁSAINAK ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE LONDONBÓL
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(10 / 10) - 1 értékelés alapján
  Leírás
Két balett közvetítés a Vigadóban Frederick Ashton – Szergej Rahmanyinov: Rapszódia Frederick Ashton – André Messager: Két Galamb

Frederick Ashton kettős balettestje Rahmanyinov Rapszódia egy Paganini témára című koreográfiával kezdődik. A zene sötét áramlását és csillogását arra használta fel, hogy megalkossa egyik legfantasztikusabb koreográfiáját. Szellemes, szenvedélyes, mégis könnyed − ezzel válik Ashton romantikus stílusának csúcspontjává. A műsor második felében Ashton elegáns, első látásra talán komikusnak tűnő A két galamb című koreográfiáját láthatjuk, ezt a minden balettszerető számára ritka csemegét. két balett RAPSZÓDIA Koreográfus: Frederick Ashton Zenéjét szerezte: Szergej Rahmanyinov A KÉT GALAMB Koreográfus: Frederick Ashton Zenéjét szerezte: André Messager, átdolgozta: John Lanchbery Közreműködik a Royal Opera House Zenekara SOROZAT-JEGY Amennyiben minimum 4 különböző Royal Opera House vetítésre vált jegyet, 20% kedvezményben részesül. A kedvezmény kizárólag  Jegypénztárunkban vehető igénybe! Jegypénztár: +36 (1) 328-3340 Közönségszervezés: kozonsegszervezes@vigado.hu BÉRLET Előadás-sorozatunkra bérlet is váltható! Kérjük, bérlet vásárlása esetén forduljon Jegypénztárunkhoz vagy keresse a Közönségszervezést!  Jegypénztár: +36 (1) 328-3340 Közönségszervezés: kozonsegszervezes@vigado.hu A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az előadásra késve érkező vendégeinket csak a szünetekben tudjuk beengedni!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?