Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

PÁTKAI ROZINA KONCERT
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 627 értékelés alapján
  Leírás
Az Independent Music Awards-díjas énekesnő koncertjén felhangzó dalok, a bossa nova, a brazil dallamvilág autentikus képviselői.

Az olasz gyökerekkel rendelkező, fiatal magyar énekesnő klasszikus énekkel kezdte pályáját. Csodás hangjával, előadásmódjával, személyiségével és latin jazz muzsikájával Magyarországtól az Egyesült Államokig kápráztatja el rajongóit. Számos nemzetközi verseny díjazottja, elismeréseinek sorát jazz és Fringe fesztiválok színpadain gazdagította szerte a világban.  A Városmajori Szabadtéri Színpadon megszólalnak a tavasszal megjelent új kislemezének (Samba Chuva) dalai is. A klasszikus bossa nova dalok utáni első új anyaga, a saját szerzeményekből álló, latinos hangvételű kislemez, melynek dalait Tóth Mátyás jegyzi. A portugál szövegeket a József Attila-díjas Bán Zsófia, az angol szövegeket Pátkai Marcell írta. A kislemez hangszerelésein a zenekarral Fenyvesi Márton dolgozott együtt, a produceri munkát pedig a Grammy-díjas Helik Hadar végezte. Pátkai Rozina: ének
Tóth Mátyás: gitár
Pecze Balázs: trombita
Soós Márton: nagybőgő
Cseh Balázs: dob
Ávéd János: szaxofon
Tálas Áron: zongora    
  Stáblista
Ének 
Pátkai Rozina 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet a mobilod kijelzőjén vagy kinyomtatva, papíron is bemutathatod!
  Hogy tetszett?