Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ROCK BY THE RIVER - DREAM THEATER+GUESTS
Barba Negra Track

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ismét Budapesten, a Barba Negra Trackben varázsolja el a nagyérdeműt az ötösfogat

A progresszív metál egyik legjelesebb és legismertebb képviselőjét 1985-ben Majesty néven alapította meg az akkor a Berklee-n tanuló John Petrucci, John Myung, és Mike Portnoy. Hamarosan aztán felvették a Dream Theater nevet, és Portnoy 2010-es kiválásáig mindhárman stabil tagjai voltak a közben legendássá vált formációnak, az 1991-ben csatlakozott frontember James LaBrie, valamint az 1999-ben beszállt Jordan Rudess mellett. Jelenlegi felállásuk 2011 áprilisában vált teljessé, Mike Mangini személyével. Az egytől egyig zseniális zenész alkotta csapat tudását már több alkalommal megcsodálhatta a hazai rajongótábor is, akik most egy újabb dátumot véshetnek naptárjukba: július 7-én ismét Budapesten, a Barba Negra Trackben varázsolja el a nagyérdeműt az ötösfogat, akik egyébként már legújabb, 13. nagylemezükön is dolgoznak…ám az érdekességeknek itt még nincsen vége: a ROCK BY THE RIVER névre keresztelt fesztiválhoz hamarosan újabb nevek csatlakoznak.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1117, Neumann János u. 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?