Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CARMEN/VISCERA/EGY FAUN DÉLUTÁNJA/CSAJKOVSZKIJ PAS DE DEUX - A ROH ELŐADÁSAINAK ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Négy balett egy este Carlos Acosta – Gerorges Bizet: Carmen Liam Scarlet – Lowell Liebermann: Viscera (Bensőségesség) Jerome Robbins – Claude Debussy: Egy faun délutánja George Balanchine – Pjotr Iljics Csajkovszkij: Csajkovszkij Pas de Deux

Élvezzék a Királyi Balett négy rövid darabját egyetlen este, egy négyes program során! Carlos Acosta a szerelem, a féltékenység és a bosszú drámájára csupaszítja le új rendezésű Carmenjét. Acosta nemcsak koreográfusa a darabnak, de maga táncolja a férfi főszerepet is. Liam Scarlett Lowell Liebermann rendkívül izgalmas első zongora concertójának zenéjére komponálta a Carmenhez hasonlóan merész koreográfiáját, a Bensőségességet. Debussy szinesztézikus partitúrája ihlette Jerome Robbins Egy faun délutánját, mely két balett-táncos egymás iránt érzett vonzódásából fakadó belső monológ. George Balanchine Csajkovszkij pas de deux-je az 1877-ben bemutatott A hattyúk tava nyolcperces részletére írt bravúros, technikai virtuozitást kívánó koreográfia. négy egyfelvonásos balett műsoridő: adatszolgáltatás később VISCERA (BENSŐSÉGESSÉG) Koreográfus: Liam Scarlett Zenéjét szerezte: Lowell Liebermann CARMEN Koreográfus: Carlos Acosta Zenéjét szerezte: Georges Bizet, átdolgozta: Martin Yates EGY FAUN DÉLUTÁNJA Koreográfus: Jerome Robbins Zenéjét szerezte: Claude Debussy CSAJKOVSZKIJ PAS DE DEUX Koreográfus: George Balanchine Zenéjét szerezte: Pjotr Iljics Csajkovszkij Közreműködik a Royal Opera House Zenekara SOROZAT-JEGY Amennyiben minimum 4 különböző Royal Opera House vetítésre vált jegyet, 20% kedvezményben részesül. A kedvezmény kizárólag  Jegypénztárunkban vehető igénybe! Jegypénztár: +36 (1) 328-3340 Közönségszervezés: kozonsegszervezes@vigado.hu BÉRLET Előadás-sorozatunkra bérlet is váltható! Kérjük, bérlet vásárlása esetén forduljon Jegypénztárunkhoz vagy keresse a Közönségszervezést!  Jegypénztár: +36 (1) 328-3340 Közönségszervezés: kozonsegszervezes@vigado.hu A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az előadásra késve érkező vendégeinket csak a szünetekben tudjuk beengedni!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?