Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MOZART: FIGARO HÁZASSÁGA - A ROYAL OPERA HOUSE ELŐADÁSAINAK ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE LONDONBÓL
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Wolfgang Amadeus Mozart: Figaro házassága A sokak által tökéletes operának tartott Le nozze di Figaro Mozart egyik legélettelibb, legvidámabb darabja. A cselekmény egy, a politikai mondanivalója miatt sokáig betiltott színművön alapszik.

A dinamikus zenével megjelenített életszerű jellemek még hitelesebbekké válnak Mozart kitűnő muzsikájától. David McVicar népszerű vígopera-rendezését ismét a vezető brit karmester, Ivor Bolton vezényli. A szereposztás kiváló: a német sztár basszus, Erwin Schrott énekli a címszereplőt, mint sok más Covent Garden előadásban tette hatalmas sikerrel; partnere a Susannát játszó román szoprán, Anita Hartig. négyfelvonásos opera olasz nyelven műsoridő: kb. 3 óra 25 perc (egy szünettel) Figaro: Erwin Schrott Susanna: Anita Hartig Almaviva gróf: Stéphane Degout Almaviva grófné: Ellie Dehn Cherubino: Kate Lindsey Bartolo: Carlo Lepore Don Basilio: Krystian Adam Marcellina: Louise Winter Karmester: Ivor Bolton Rendező: David McVicar Közreműködik a Royal Opera Kórusa Közreműködik a Royal Opera House Zenekara SOROZAT-JEGY Amennyiben minimum 4 különböző Royal Opera House vetítésre vált jegyet, 20% kedvezményben részesül. A kedvezmény kizárólag  Jegypénztárunkban vehető igénybe! Jegypénztár: +36 (1) 328-3340 Közönségszervezés: kozonsegszervezes@vigado.hu BÉRLET Előadás-sorozatunkra bérlet is váltható! Kérjük, bérlet vásárlása esetén forduljon Jegypénztárunkhoz vagy keresse a Közönségszervezést!  Jegypénztár: +36 (1) 328-3340 Közönségszervezés: kozonsegszervezes@vigado.hu A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az előadásra késve érkező vendégeinket csak a szünetekben tudjuk beengedni!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?