Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PROKOFJEV: RÓMEÓ ÉS JÚLIA - A ROYAL OPERA HOUSE ELŐADÁSAINAK ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE LONDONBÓL
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kenneth MacMillan híres balettrendezése, Shakespeare romantikus tragédiájának és Prokofjev rendkívüli zenéjének házasságából született Rómeó és Júlia nyitja a ROH élő opera- és balettközvetítéseinek 2015/16-os évadát.

Ez a rendezés a gőgös Verona utcáin zajló élet megannyi erőteljes színét, párbajokat és bálokat is felvillant, de MacMillan egy percig sem téveszti szem elől a leglényegesebbet: a fiatal pár összetett érzelemvilágát, elsősorban Júliáét, amint az első szerelem földöntúli boldogságától eljut sorsának sokkszerű, felnőtt fejjel való megértéséig. Júlia minden balerina szerepálma, és MacMillané rendezése ma, félszáz évvel a premier után éppoly mélyen megérinti a mai nézőt, mint hajdanán. háromfelvonásos balett műsoridő: kb. 3 óra (2 szünettel) Koreográfus: Kenneth MacMillan Zenéjét szerezte: Szergej Prokofjev Díszlet- és jelmeztervező: Nicholas Georgiadis Fővilágosító: John B. Read Közreműködik a Royal Opera House Zenekara A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az előadásra késve érkező vendégeinket csak a szünetekben tudjuk beengedni!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?