Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

SÁRIK PÉTER TRIO: JAZZ-IMPROVIZÁCIÓK BEETHOVEN MŰVEKRE
Várkert Bazár Rendezvényterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Sárik Péter Trió- Jazz-improvizációk Beethoven művekre címmel ad koncertet a Várkert Bazár Rendezvénytermében.

20:30-tól különleges ősbemutatóval emlékezik meg a Sárik Péter Trió Beethoven művészetéről – a zenekar a Várkert Bazár Rendezvénytermében mutatja be “Jazz improvizációk Beethoven művekre” címmel legújabb műsorát, amelyről koncertfelvétel is készül. A koncertre a Beethoven Budán 2015 komolyzenei fesztivál keretei között kerül sor a Budavári Önkormányzat szervezésében. Sárik Péter - zongoraművész, zeneszerző, tanár - jelentős nemzetközi sikereket mondhat magáénak:
kompozíciói rendre dobogós helyezéseket értek el az Egyesült Államok és Nagy Britannia legjelentősebb dalszerző versenyein. 2011-ben pedig a Magyar Zeneszerzők Egyesülete Orszáczky-díjjal ismerte el addigi munkásságát.
  Stáblista
Zene 
Sárik Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
1013, Ybl Miklós tér 2-4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?