Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A TALIZMÁN
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
Te mit tennél, ha a környezeted nem fogadna el olyannak amilyen vagy? Ha kirekesztenének egy olyan dolog miatt, amiről nem tehetsz? Meddig mennél el, hogy elfogadtasd magad a világgal?

Titusz a borbélysegéd nemrég érkezett a kis vidéki faluba, ahol egy meglepő jelenséggel, a xenofóbiával* találkozik. Hogyan tud majd mégis boldogulni egy ilyen világban? * A xenofóbia görög eredetű szó. Az „idegen” és a „félelem” szavak összetétele, jelentése idegengyűlölet. Enyhébb formájában az idegenekkel szembeni negatív érzelmet jelenti. Megnyilvánulása elkerülés, bizalmatlanság, esetleg nyílt agresszió. A xenofóbia nem csak egy etnikum ellen szól, bár az „idegen” meghatározása korban és társadalomban eltérő és nem mindig következetes... Rendezte: Mohácsi János
Koreográfus: Kovács Márton
Zene: Kovács Márton „Szőkék legelébb
Aztán feketék
Végül barnák
És a maradék...“
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!