Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MIME FATALE: BALKANS
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A progresszív Mime Fatale pantomim együttes először mutatkozik be Budapesten egy rezidens program keretében.

Balkans című mozgásszínházi előadásukat a magyar Farkas Band, illetve a cseh Circus Problem zenekarral együttműködve mutatják be. A Mime Fatale együttes a Nemzetközi Visegrádi Alapnak köszönhetően vehet részt a rezidens müvészeti programon 2015. április 20. és május 3. között a budapesti Bakelit Multi Art Centerben. A rezidencia fináléját egy work-in progress premier fogja jelenteni 2015. április 30-án 19 órától. A Balkans projektet a kelet-európai roma kisebbség élete, illetve a balkáni nemzetek kultúrája inspirálta. Célja ezen kultúrák jellemző mozdulatainak (gesztusok, tánc) megfigyelése, kifejezésmódjuk színházi közegbe való átültetése. Az előadás elmaradhatatlan részét képezi az élő zene, így a Mime Fatale színésznői a magyar Farkas Band cigányzenekarral, illetve a cseh Circus Problem együttessel is együttműködnek.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?