Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MESÉKBE ZÁRT TITKOK... / INTERAKTÍV MESEFOGLALKOZÁS
Baltazár Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.9 / 10) - 18 értékelés alapján
  Leírás
Lépjetek be Kecskés Karinával és a varázskulcsok segítségével titkos ajtókon. Meséken, dalokon és zenén keresztül felismerjük mennyi ajándékot kaptunk világra jövetelünkkor. A minket körülölelő természet mennyi erővel tölt fel és milyen bátrak vagyunk, amikor megküzdünk a nehézségeinkkel. Milyen jó hogy együtt tudunk ünnepelni, örülni és táncolni!

Kecskés Karina, a színésznő és tanítvány, Boldizsár Ildikó  Metamorphoses Meseterápiás módszere segítségével válogatott össze meséket 5-10 éves korú gyerekeknek és meseértő szívvel rendelkező szüleiknek, a világ különböző tájainak népmesekincséből. A mesék  kapuit népi mondókák, valamint népdalok nyitják meg, Okos Viola előadásában, így vezetve el a hallgatót, a létezés titkainak feneketlen kútjához, melyből merítve ki-ki megerősítheti saját erőforrásait. A közös élmények után pedig Tátrai Vanda vár benneteket a Meseboltban varázslatos kézműveskedéssel.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?