Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MESÉKBE ZÁRT TITKOK... / INTERAKTÍV MESEFOGLALKOZÁS
Baltazár Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 93 értékelés alapján
  Leírás
Lépjetek be Kecskés Karinával és a varázskulcsok segítségével titkos ajtókon. Meséken, dalokon és zenén keresztül felismerjük mennyi ajándékot kaptunk világra jövetelünkkor. A minket körülölelő természet mennyi erővel tölt fel és milyen bátrak vagyunk, amikor megküzdünk a nehézségeinkkel. Milyen jó hogy együtt tudunk ünnepelni, örülni és táncolni!

Kecskés Karina, a színésznő és tanítvány, Boldizsár Ildikó  Metamorphoses Meseterápiás módszere segítségével válogatott össze meséket 5-10 éves korú gyerekeknek és meseértő szívvel rendelkező szüleiknek, a világ különböző tájainak népmesekincséből. A mesék  kapuit népi mondókák, valamint népdalok nyitják meg, Okos Viola előadásában, így vezetve el a hallgatót, a létezés titkainak feneketlen kútjához, melyből merítve ki-ki megerősítheti saját erőforrásait. A közös élmények után pedig Tátrai Vanda vár benneteket a Meseboltban varázslatos kézműveskedéssel.  
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!