Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

THE UNTOLD TRAGEDIES
Fészek Színház - Fészek Színház - JEMOL

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
THE UNTOLD TRAGEDIES összművészeti performance

Az Orczy út 46-48. szám alatt működő mindenkitől független színház, a Fészek Színházban, olyan titkos légópincék találhatóak, ahol még soha nem rendeztek kiállítást. De minden azért van, hogy próbára tegyék!
Cziczó Dániel, Kováts Máté, Mónos Péter és Tímár Benjamin ezt meg is teszi egy alternatív valóság létrehozásának keretében. A The Untold Tragedies című kiállítás a grafika, a szöveg, illetve a zene segítségével kelt életre egy apokaliptikus világot, melyben az erőszak az úr, és az ésszerűség csak egy meddő anya.
Festmények, installációk, kollázsok, szobrok, írott szövegek, illetve az ezekhez párosuló zenék és zajok ötvözete jelenik meg az eddig magányosan álló légópince falai között.
A látogatóknak farkasszemet kell nézniük az abszurditással.
A kérdés csak az, hogy ki bírja tovább.
A kiállítás 2016.október 1-én - a Zene Világnapján - nyílik, majd onnantól kezdve a tárlat egy teljes hétig várja a publikumot. Alkotók:
Cziczó Dániel
Kováts Máté
Mónos Péter
Tímár Benjamin
 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Fészek Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?