Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JANCSI ÉS JULISKA
Csiky Gergely Színház - Szivárvány Kultúrpalota

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az előadásra ajándék jegy vásárolható a kaposvári Csiky Gergely Színház AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYT GYERMEKNAPRA! című jótékonysági akciója alkalmából. Segítse vásárlásával Ön is a rászorulókat! Az akcióról, és az ajándék jegyek vásárlásának módjáról itt olvashat.

A Grimm-testvérek közismert meséjét a rendező, Török Tamás írta át – de a lényeg, az izgalmas történet a testvérpárról megmaradt. Megmaradt a mézeskalácsház, az álságos boszorka, aki ketrecbe zárja és hizlalja a testvéreket… És megmaradt a boldog vég, hogy az izgatott gyerekek és szüleik nyugodt szívvel térjenek haza a játékos és szórakoztató színházi előadás után.
  Szereposztás
Jancsi 
Mohácsi Norbert 
Juliska 
Szvetnyik Kata 
Boszorkány 
Orlik István 
Anya  
Tóth Molnár Ildikó 
  Stáblista
Rendező 
Török Tamás 
Segédrendező, ügyelő 
Kovács Benjámin 
Díszlet 
Szalai József 
Jelmez 
Bati Nikoletta 
Súgó 
Kirsch Veronika 
Korrepetitor 
Újláb Gábor 
Grimm meséje alapján írta 
Török Tamás 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?