Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZABÓ ÁDÁM ÉS A 4 FOR DANCE - Z13 KONCERTEK
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Gyémánt terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 100 értékelés alapján
  Leírás
Szabó Ádám és a 4 for Dance - Z13 koncertek

A műfajukban kiemelkedő előadók közös műsorában szerepet kap a tánc, a ritmus, a virtuóz zene, a humor és minden, ami a szórakoztatáshoz szükséges. A 4 for Dance koreográfiái között szerepelnek a montreali Dance World Cup-on 3 világbajnoki aranyérmet szerzett, a BBC-n is bemutatott koreográfiák, melyeket már közel 40 országban bemutattak. Szabó Ádám pedig megvalósítja mindazt, amit nem sokan tudnak, olyan gyorsan járnak az ujjai harmonikáján, ami a világon is egyedülálló, ráadásul énektudását már az X-Faktorban és a Dalban is bizonyította már. A közös koreográfiákban mindez egyesül, és a néző egy felejthetetlen élménnyel válik gazdagabbá.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1131, József Attila tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?