Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A HÁROM NŐVÉR - ÉLETKOMÉDIA KÉT FELVONÁSBAN – A13 SZÍNHÁZ
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Gyémánt terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 113 értékelés alapján
  Leírás
A három nővér - Életkomédia két felvonásban Az A13 Színház előadása. Az Auditórium Hungaricum előadása.

Egy ország emlékszik a legendás Három nővér paródiára, melyben Márkus László, Körmendi János és Haumann Péter játszotta a három nővért. Különös, hogy egy klasszikus színpadi mű, humoros változata ennyire beivódott a köztudatba. Vajon mi lehet az oka? A három színész zseni mellett talán az, hogy a paródia telibe találta Csehov eredeti alapgondolatát: A darabbeli hősök élete már annyira sivár, annyira nem történik benne semmi, hogy azon már csak nevetni lehet. De amíg van nevetés, addig megmarad az esély, hogy tükröt tartsunk önmagunknak és változtassunk életünkön. Minden művészetek közül a legnagyobb: önmagunk megváltoztatása. A három nővér - nevetve, sírva, kacagva, - ahogy még nem látták. Csehov műve nyomán színpadra állította és rendezte: Meskó Zsolt
  Stáblista
Rendező 
Meskó Zsolt 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1131, József Attila tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?