Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DR CSERNUS IMRE ELŐADÁSA - BOLDOG PÁRKAPCSOLAT, ŐSZINTE ÉLET
Belvárosi Színház - Belvárosi Színház..

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Dr. Csernus Imre: A zárkózottság azt eredményezi, hogy sokkal több terhet cipelünk, mint kellene.

Csernus Imre az előadásán természetesen érinteni fogja az élet összes területét, hiszen az egyensúly, amire tudatosan vagy ösztönösen törekszünk elemi része a boldog párkapcsolatnak. A doki hatalmas élettapasztalattal és kliensekkel folytatott terápiákból hozott példái szemléletesek és segítnek annak, aki befogadó és nyitott a változásra. Előadásaiból és köteteiből íme néhány idézet: „Az önirónia és az önismeret szavak között van egy erős kapcsolat. A fejlődéshez a belső erőforrások felfedezéséhez ugyanis az önirónia épp annyira elengedhetetlen, mint az önismeret.” Az ehhez tartozó érzelmi érettségről pedig azt mondja: „Érzelmileg felnőni azt jelenti, hogy felelősséget vállalok az adott helyzetben jelentkező pozitív és negatív érzéseimért egyaránt és ezt a magam számára hangosan is ki merem mondani.” A lehetőségekről azt kommunikálja: „Ön dönt, én asszisztálok!” Aki a változás útjára lépett annak biztatásul azt az üzenetet küldi: nincsenek reménytelen esetek. Mindig van kiút. Mindig.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Belvárosi Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, mindenképp időben érkezz!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?