Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

RACHMANINOV: III. ZONGORAVERSENY, BEETHOVEN: II. SZIMFÓNIA
MÜPA - Müpa - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.2 / 10) - 311 értékelés alapján
  Leírás
Ötévesen került Európába az egyik legkeresettebb japán zongoraművésznő, Hisako Kawamura, így már zenei tanulmányait is Németországban végezte. Hihetetlen tempóérzék, rugalmasság, szabadság és természetesen technikai tökéletesség jellemzi játékát, nem véletlenül díjazták számos rangos nemzetközi versenyen.

Mindennek alig pár éve, de azóta Kawamura a legnevesebb dirigensekkel és zenekarokkal koncertezte végig a világot. Kocsis Zoltán vezényeltével azt a versenyművet szólaltatja meg Budapesten, amelyet nehézsége miatt ritkán tűznek műsorra, és amelyet az orosz zeneszerző első, 1909-es tengerentúli turnéjára komponált. Az est második részében Beethoven egyik legderűsebb szimfóniáját hallhatjuk, amely a derű, az optimizmus és a humor zenéje, és alighanem az utolsó a Haydn által tökélyre emelt bécsi klasszikus szimfonikus stílusban, a forradalmian új Eroica előtt. Műsor: SERGEY RACHMANINOV III. zongoraverseny d-moll, op. 30
LUDWIG VAN BEETHOVEN II. szimfónia D-dúr, op. 36
Közreműködik:
KOCSIS ZOLTÁN karmester
HISAKO KAWAMURA zongora
 
  Stáblista
Karmester 
Kocsis Zoltán 
  Jegynyomtatásról
Ezen az előadóhelyen a jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron.
  Cím
  Hogy tetszett?