Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A LIBRI KIADÓ ÉS AZ AMNESTY INTERNATIONAL MAGYARORSZÁG GÁLÁJA
Katona József Színház - Katona

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.9 / 10) - 226 értékelés alapján
  Leírás
A Libri Kiadó és az Amnesty International Magyarország bemutatja: TÍZ IGAZ TÖRTÉNET Emberi jogi novellák a Katona József Színház nagyszínpadán

Közreműködik:
Jeney Orsolya, az Amnesty International Magyarország igazgatója
Sárközy Bence, a Libri Kiadó igazgatója
Dragomán György, Forgách András, Karafiáth Orsolya, Kemény Zsófi, Kiss Tibor Noé, Maros András, Simon Márton, Tasnádi István, Vámos Miklós
és a Katona József Színház színészei:
Fullajtár Andrea, Nagy Ervin és Vajdai Vilmos Zenél a Gourmand:
Őrsi András (Dj One-AB) – scratch, sampler
Gyarmati Gábor – basszusgitár
Okos Gergő – dob
Weil András – billentyűk
Bazsinka Mihály – szaxofon
Táborszky Bence – trombita A Libri Könyvkiadó, amely a kortárs magyar és nemzetközi irodalom, a szórakoztató irodalom, valamint az ismeretterjesztő és gyerekirodalom nyitott profilú kiadója, kiemelten fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, és különös figyelmet fordít a jelen társadalmi problémáira és kérdéseire. A kiadó a Tíz igaz történet című novelláskötettel köszönti az idén 25 éves Amnesty International Magyarországot. Az Amnesty – azon túl, hogy független szervezetként arra törekszik, hogy az emberi jogi sérelmek megszüntetésére szóló ajánlásokat érvényesítse a hatóságoknál, kormányoknál és más döntéshozóknál – az emberi jogi jogsértések áldozatainak sorsán keresztül próbálja felhívni a figyelmet rendszerszintű jogsértésekre, és hétköznapi embereket mozgósítva igyekszik javulást elérni az esetükben. A Tíz igaz történet című novelláskötet tíz történetet mutat be tíz magyar író – Dragomán György, Gerlóczy Márton, Karafiáth Orsolya, Kemény Zsófi, Kiss Tibor Noé, Maros András, Tasnádi István, Parti Nagy Lajos, Simon Márton és Vámos Miklós – interpretációjában. Az esten Koronatanú című novellájával Forgách András is csatlakozik hozzájuk.
A Libri Kiadó a rendezvény bevételét az Amnesty International Magyarország javára ajánlja fel. A kötet a helyszínen 20% kedvezménnyel vásárolható meg.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1056, Petőfi Sándor u. 6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!