Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KERFESZT ZÁRÓGÁLA
Új Színház - NagyszínpaD

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 3275 értékelés alapján
  Leírás
Szombaton este zenés gálaműsorral búcsúzik a Keresztény Színházi Fesztivál!

Léleknemesítő, zenés, a fesztivál témájához-szellemiségéhez kapcsolódó istenes lírával és prózával, nagyívű záró-gálaműsorral búcsúzik a II. Keresztény Színházi Fesztivál a közönségtől 2015. május 23-án este! A nagyszínpadon, 20 órakor kezdődő, bő egyórás műsorban a - teljesség igénye nélkül - Wass Albert, Tamási Áron, Reményik Sándor, Tóth Árpád, József Attila, Babits Mihály és Ady Endre szelleme is megidézetik az Újszínház társulatának emblematikus tagjai által. Közreműködik: Dörner György, Kökényessy Ági, Tordai Teri, Esztergályos Cecília, Koncz Gábor, Csurka László, Kautzky Armand, Gregor Bernadett, Bordán Irén, Vass György, Lux Ádám, Kurkó József, Nagy Zoltán, Incze József, Mihályi Győző. Az illusztris névsor még két további vendégfellépővel is bővül: Petrás Mária és Takaró Mihály is elfogadta ugyanis a szervezők meghívását. A záró gálaműsort évadbéli bérleteseink, előzetes regisztrációt követően tiszteletjeggyel tekinthetik meg. A Fesztivál szombat esti utolsó produkciójára jegyek még válthatók jegypénztárunkban és online jegyértékesítő felületünkön egyaránt!
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!