Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

EZEREGYÉV - AZ EXPERIDANCE ELŐADÁSA/KERFESZT
Új Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
EZEREGYÉV - az ExperiDance előadása *KERFESZT A 2015-ben jubiláló 15 éves Experidance Produktion Tánckara bemutatja a Román Sándor által elkészített Ezeregyév című történelmi tánc show-t, zenés táncelőadást.

Az ExperiDance előadása 21 táncképben mutatja meg ezt a gazdagságot, a fenséges és a megrázó pillanatokat ebben az extatikus hangulatú darabban. Az egyedi történelem-értelmezésben népünk sorsát az angyali és démoni erők küzdelme mellett a férfiak és nők örök ellentéte formálja, de minden jelenet valódi főszereplője a remény és az élni akarás. A magyar, cigány és erdélyi néptáncok mellett távolabbi szomszédaink, a törökök, németek és oroszok táncát is eltáncolják. További szereplők: Filep Viktor, Joó Viktória, Klausz Bernadett, Lázár Anna Dóra, Patonai Zsolt, Péli Róbert, Plesovszki Petra, Rimár Izabella, Stana Alexandra, Szabó Dániel, Szerencse Károly *A tavaly életre hívott és nagy sikerrel debütált Keresztény Színházi Fesztiválunkat idén ismét megrendezzük május 15. és 23. között. A rendezvénysorozaton nívós külföldi és honi, keresztény tematikájú, léleknemesítő produkciók révén próbálunk újfent rávilágítani a hit és a szakralitás közösségformáló, nemzetépítő és megtartó erejére. Sok szeretettel várjuk Önöket a II. Keresztény Színház Fesztivál előadásaira! Jegyek már kaphatók a fesztivál előadásaira, a részletes programok olvashatók, láthatók, hallhatók: ujszinhaz.hu facebook.com/ujszinhaz.budapest
  Stáblista
A Teremtő  
Patonai Norbert 
Lucifer 
Boda János 
Ádám 
Benkő Dávid 
Éva 
Morvai Veronika 
Angyal 
Dénes Nándor 
Angyal 
Görög Zoltán 
Angyal 
Holman Enikő 
Angyal 
Boros Bettina 
Angyal 
Zsombori Miklós 
Ördög 
Kökény Róbert 
Ördög 
Bistei Judit 
Ördög 
Reszneki Domán 
Ördög 
Pintér Ágota Lotti 
Ördög 
Pintér Ágota Lotti 
Rendező 
Román Sándor 
Koreográfia 
Román Sándor 
Producer 
Vona Tibor 
Dramaturg 
Morcsányi Géza 
Jelmez 
Debreczeni Ildikó 
Látvány 
Húros Annamária 
Sminkes, fodrász 
Petrik Lili Gitta 
Hangtechnika 
Kupcsik Bertalan 
Zene 
Rossa László 
Zene 
Gömöry Zsolt 
Zene 
Czomba Imre 
Fény 
Szimeiszter Balázs 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

  Cím
  Hogy tetszett?