Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DUÓK
Latinovits Zoltán Játékszín, Veszprém - Játékszín Veszprém, Iskola u. 1.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 176 értékelés alapján
  Leírás
"Megtennéd nekem?" Meghívó helyekre, amelyeket a test önmagában nem vagy csak nehezen érne el. "Megtennéd akkor?"

Az alkotók a Salzburg Experimental Academy of Dance (SEAD) - ben találkoztak, itt kezdték meg azóta is tartó közös munkájukat az érző és figyelő test kutatásával kapcsolatban. Elhallgatott hétköznapok: Szombati Anett és Tóth Laura a Budapest Kortárstánc Főiskola frissen végzett hallgatói. A duettjük a SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztiválon (Budapest, 2015) elnyerte a Közönség Díját.
A produkció fókuszában egy mozsgásnyelvi kísérlet áll, amelyben a mindennapi élet és az absztrakt tánc mozzanatai találkoznak. A duett történeti szálát, a mozgásanyaggal teremtett eklektikus világ, és annak utólagos megformálása határozza meg. ÚTSZERETŐK: Az ÚTSZERETŐK kortárs, Lábán-díjra jelölt táncszínházi produkció alkotói Drávucz Petra és Szűcs Dóra Ida, akik a Budapest Kortárstánc Főiskola végzett fiatal táncosai. Az alkotók azóta is folytatják a közös gondolkodást, új utak felkutatását, amit az iskola termeiben, szellemében alapoztak meg és számos sikeres tánciskolai produkcióban már kamatoztattak. Az ÚTSZERETŐK két hazai fesztiválon is szerepelt, és kivívta a szakma elismerését, mely a 2013 évi Lábán Rudolf-díj jelölésben is megmutatkozott.
A produkció alaptémája a fiatalság útkeresése. A darab az emberek közötti távolságot kutatja, milyen utak jönnek létre két ember között, például közvetlen találkozásokat idegenekkel, vagy évekig tartó viharos szerelemi viszonyokat. Az egyénre akár rövid találkozások is egy életre meghatározóak, míg máskor együtt töltött évek sem hagynak nyomot, az alkotók ezeket a végletek állítják szembe egymással a maguk fiatalos szemszögéből. Szereposztás
all dogs must be muzzled:

Tánc és koreográfia: EWA DZIARNOWSKA és PATRIK KELEMEN

Elhallgatott hétköznapok:

Táncolják: SZOMBATI ANETT és TÓTH LAURA

ÚTSZERETŐK:

Koreográfia és tánc: DRÁVUCZ PETRA és SZŰCS DÓRA IDA
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Veszprémi Petőfi Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
Veszprémi Petőfi Színház, 8200 Veszprém, Óvári Ferenc utca 2 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?