Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VIRSKY - AZ UKRÁN ÁLLAMI NÉPI EGYÜTTES PRODUKCIÓJA
Vörösmarty Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
Lélegzetelállító, hihetetlen, a gravitációt meghazudtoló művészet. A Virskynél a varázslat maga a realitás!

Ez az, amit az Ukrán Állami Népi Együttes 2015-ben Magyarországra is elhoz, hogy a varázslat – ami ebben az esetben maga a valóság – élőben elevenedjen meg a Vörösmarty Színház színpadán.
 „Ahogy ugrálnak, a nézőnek az a benyomása támad, hogy túlléptek minden lehetséges határon, és rajtuk nem fog a Föld vonzásának törvénye sem. Csak lógnak a levegőben. Ez a csapat méltán foglalja el az első helyet a hasonló csoportok között. A tehetség és a báj legmagasabb szintű elismerése ez. Láttam a koncertjüket Lekhanban, vasárnap pedig New Yorkban. Teljesen sokkolt.” – Anna Kyselhof cikke 2011-ben jelent meg a The New York Timesban.
A P. Virsky Ukrán Állami Népi Együttes – amit röviden csak Virsky-ként emlegetnek – egy világhírű ukrán táncegyüttes. Hírnevüket innovatív művészetfelfogásuknak köszönhetik. Az együttest Pavlo Virsky és Mykola Bolotov alapította 1937-ben, 1975-ig – haláláig – Virsky vezette. A második világháború alatt a táncegyüttes a fronton harcoló katonáknak lépett fel. 1980-ban a csapat művészeti vezetését Myroslav Vantukh vette át, aki az alapító és korábbi igazgató Virsky tanítványa volt.
A 84 főből álló világhírű társulat, a VIRSKY Ukrán Állami Népi Együttes 2015 tavaszán egy lélegzetelállító, a fizika törvényeit meghazudtoló és minden nemében egyedülálló produkcióval érkezik Magyarországra. A mottó:  VIRSKY – A név, amely átírta a tánctörténelmet! Székesfehérváron, a Vörösmarty Színházban május 9-én mindössze két alkalommal lesz látható ez a felejthetetlen előadás. Jegyek a helyszínen, a jegy.hu oldalon és az Interticket hálózatában kaphatók.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Hogy tetszett?