Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: TOMPOS KÁTYA
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Tompos Kátya koncertje egy varázslatos zenei utazás Angliától Oroszországig.

Közreműködik: Tompos Kátya - ének
Hrutka Róbert - gitár
Kalmus Felicián - cselló Dalok angol, francia, bolgár, magyar, és orosz nyelven. Igazi kalandozás - nem csak kelet és nyugat, de a különféle zenei stílusok között is. Napjaink sokszínű Európájának izgalmas zenei lenyomata, egy olyan tükör, melybe jól esik belenézni. A dalokat Hrutka Róbert öltöztette megfelelő zenei köntösbe, úgy, hogy a már-már elképzelhetetlen sokszínűség mégis páratlan zenei egységgel jut el a hallgatóhoz. facebook.com/TomposKatya Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.  
  Stáblista
Ének 
Tompos Kátya 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?