Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: LAKATOS ERIKA - NAKETINA ROMA IKONOK
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A világ jazz zenét játszó zenekar egyedülálló koncertje

Közreműködik: Lakatos Erika - ének
Lantos Zoltán - hegedű
Rozsnyói Péter - zongora
Rózsa Béla - gitár
Horváth „Plútó” József - basszusgitár
Jellinek Emil „Emilio” - dob A formáció eredetileg Naketina Roma Icons Different Bop Session néven alakult 2005-ben Budapesten, s több személyi változás, majd hosszabb szünet után ismét életre kelt, méghozzá nem akármilyen felállásban. „A világ jazz zenét játszó zenekar egyedülálló, senkihez nem hasonlítható stílusa eklektikus, organikusan keveredik benne a magyar, roma, flamenco, klezmer és indiai népzene, de mindezeket felülírja a jazz szabad improvizációja. Az ének érzéki, érzékeny, vad és szabad, korlátok nélküli, nagyon sok szabad gyöke van, néha torokszorítóan szomorú, néha ujjongóan vidám, néha távoli indiai ősanyák szólalnak meg benne” mondja a fotográfusként is elismert, New Yorkban tanult Lakatos Erika jazz énekesnő. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?