Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SPECIAL PROVIDENCE
Barba Negra Track

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1231 értékelés alapján
  Leírás
A zenéjében több műfajt elegyítő csapat mára már nem csak itthon, de Európában és világszerte is komoly sikereket arat. Nem csoda hát, hogy új nagylemezük a brit GEP Records gondozásában jelenhetett meg márciusban.

Az Essence of Change-re keresztelt negyedik Special Providence korong azt a 2012-es Soul Alertet követi a sorban, mely meghozta a srácok számára az áttörést többek közt az Egyesült Államokban és Japánban is. Május 7-én a Barba Negra Track közönsége is meggyőződhet élőben a jazz rockot, progresszív rock/metált és elektronikus zenéket ötvöző formáció energiájáról.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1117, Neumann János u. 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?