Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

60 ÉVES A SZEGED TÁNCEGYÜTTES
Szegedi Nemzeti Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A társulat az idén triplázik a Szegedi Nemzeti Színházban.

Az 1955-ben alakult Szeged Táncegyüttes Szeged legnagyobb létszámú és legrégebbi múltra visszatekintő hagyományőrző és hagyományápoló együttese, mely a város kulturális-közművelődési és művészeti életében évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be. Az együttes tagjai elsősorban Szeged város gyermekei és fiataljai, de előadásaik, rendezvényeik valamennyi korosztály számára nyújtanak ismeretterjesztő és szórakoztató programot. Az együttes célkitűzése a Kárpát-medencei magyar és más nemzetiségiek folkórhagyományainak ápolása, táncházakban való terjesztése, korszerű színpadi művek bemutatása. Kiemelten fontos feladatuknak érezikk, hogy a határokon túli magyar nemzetiségiek hagyományőrzése mellett a velük és mellettük élők (szerbek, románok, horvátok, ruszinok, ukránok, bolgárok, németek, szlovákok és cigányok) néptánc-hagyományait és kultúrájuk legértékesebb darabjait is megismerhessék, mivel hiszikk és vallják, hogy csak ez által lehet közelebb kerülni egymáshoz.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Szegedi Nemzeti Színházban elég, ha felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát a pénztárban.
  Cím
6720, Vaszy Viktor tér 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?