Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
60 ÉVES A SZEGED TÁNCEGYÜTTES
Szegedi Nemzeti Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 1198 értékelés alapján
  Leírás
A társulat az idén triplázik a Szegedi Nemzeti Színházban.

Az 1955-ben alakult Szeged Táncegyüttes Szeged legnagyobb létszámú és legrégebbi múltra visszatekintő hagyományőrző és hagyományápoló együttese, mely a város kulturális-közművelődési és művészeti életében évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be. Az együttes tagjai elsősorban Szeged város gyermekei és fiataljai, de előadásaik, rendezvényeik valamennyi korosztály számára nyújtanak ismeretterjesztő és szórakoztató programot. Az együttes célkitűzése a Kárpát-medencei magyar és más nemzetiségiek folkórhagyományainak ápolása, táncházakban való terjesztése, korszerű színpadi művek bemutatása. Kiemelten fontos feladatuknak érezikk, hogy a határokon túli magyar nemzetiségiek hagyományőrzése mellett a velük és mellettük élők (szerbek, románok, horvátok, ruszinok, ukránok, bolgárok, németek, szlovákok és cigányok) néptánc-hagyományait és kultúrájuk legértékesebb darabjait is megismerhessék, mivel hiszikk és vallják, hogy csak ez által lehet közelebb kerülni egymáshoz.  
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
6720, Vaszy Viktor tér 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!