Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KONCZ ZSUZSA KONCERT
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 627 értékelés alapján
  Leírás
Koncz Zsuzsa 2015-ös turnéjának egyik legizgalmasabb állomása a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, ahol az énekesnő nem csak először lép színpadra, hanem pályafutása során itt és most adja első önálló szabadtéri koncertjét is.

A felejthetetlennek ígérkező esten felcsendül majd számtalan, sokak által szeretett dal, melyek összefonódnak a Kossuth-díjas művésznő nevével; mint például a Valahol egy lány, az Ég és föld között, a Jöjj, kedvesem vagy éppen a Ha én rózsa volnék, de számíthatunk meglepetésekre is. „A természet közelsége jól esik mindnyájunknak, gyönyörű látvány a háttérben a nevezetes sok-sok évtizedes fák rengetege. Felszabadult, lazább a hangulat. Új kihívás. A múlt évi Sportarénabelihez hasonló, de mégis egészen más, a kihívások pedig mindig izgattak. Most tehát repül a nehéz kő... A többi meg rajtunk múlik, és azokon, akik majd ott lesznek. A számtalan dal ott sorakozik mögöttünk, mi pedig megteszünk mindent, hogy a közönség mellénk álljon. Drukkolunk és dolgozunk, dolgozunk és szorítunk, hogy összejöjjön minden úgy, ahogyan szeretnénk.” (Koncz Zsuzsa)
  Stáblista
Énekesnő 
Koncz Zsuzsa 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?