Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ROSÉ ÉS PEZSGŐ MUSTRA
Novotel - Budapest Kongresszusi Központ, Aula

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bemutatásra kerül a közel teljes magyar rosé kínálat, valamint a siller borok, gyöngyöző és habzó borok, pezsgők széles palettája.

A borászok személyesen kínálják jégbe hűtött nedűiket, melyek a rendezvény alatt szabadon kóstolhatók. A 14.30-ra érkezőknek Zilai Zoltán, nemzetközi borbíráló ad szakmai útravalót a kóstoláshoz, valamint beszámol az április végén megrendezett Rosé Világversenyen (Mondial du Rosé) szereplő magyar borok eredményeiről. A borok mellé kreatív borkorcsolyák, falatkák vásárolhatók a helyszínen. A Mustrán az idei évben is a rosékhoz egyenrangú partnerként csatlakoznak a gyöngyöző, habzó, pezsgő borok.

Az első 100 borkedvelőnek cseppőrrel kedveskedünk, valamint az elővételben jegyet vásárlók között SKODA ajándékcsomagot sorsolunk ki!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?