Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRANCIA - OROSZ EST
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A Gödöllői Szimfonikus Zenekar 2015/2016. évi Remekművek Gödöllőn című hangversenybérletének 3. előadása.

Műsor: Fauré: Requiem Közreműködők: Gödöllői Premontrei Szent Norbert Gimnázium Kórusa, Gödöllői Városi Vegyeskar Karigazgatók: Magay Judit, Pechan Kornél Szólisták: Csereklyei Andrea-szoprán, Gaál Csaba-bariton Borodin: II. szimfónia Vezényel és a műsort ismerteti: HORVÁTH GÁBOR Horváth Gábor karvezetés, majd karmester szakon diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen. 2002-ben második helyezést ért el és elnyerte a közönségdíjat a Magyar Televízió X. Nemzetközi Karmesterversenyén. A Gödöllői Szimfonikus Zenekar művészeti vezetése mellett több magyar és külföldi zenekar vendégkarmestere (Kassa, Csíkszereda, Nagyszeben, Nagyvárad), a Szent István Király Szimfonikus Zenekar másodkarnagya, a Zeneakadémia tanára. A KÓTA zenekari bizottságának elnöke. 2014-ben doktori fokozatot szerzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen. Jelenleg a Karvezetés Tanszék adjunktusa.
  Stáblista
Vezényel 
Horváth Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?