Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GERGYE KRISZTIÁN TÁRSULATA - MU TERMINÁL: RAPED EUROPEANS / THE GREEN TABLE PROJECT
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 512 értékelés alapján
  Leírás
Kurt Jooss: THE GREEN TABLE / Haláltánc nyolc képben című klasszikus balettje nyomában Kortárs performansz két felvonásban

"Lehetetlen Európa" "Annyira lehetetlennek tűnik ez az előadás. (...) Ma, itt és most szinte lehetetlen, hogy egy csapat kitekint ebből az országból, és nagyobb látószögben mutat valamit rólunk. (...) Lehetetlen, mert nem dívik, nem alapvető, hirtelen nem is tudom, láttam-e ilyet magyar színpadon az elmúlt években.
(...)
Annyira a saját kis közéletünkben mozgunk, annyira meghatározóak a napi problémák, nem csak személyes, hanem társadalmi szinten is, szinte doppingszerként, napi szinten kapjuk a szükséges, életünket ostromló dózisokat, hogy hirtelen kitekinteni, minderről beszélni, gondolkodni, azt hiszem, újfent szinte lehetetlennek tűnik. Pedig fontos lenne arról beszélgetni, mivel jár egy nagyobb közösség, miről kell lemondani az együttélés érdekében, miről nem szabad lemondani, mi az, ami totálisan homogenizálja az Európa-térképet, és mi az, amit érdemes megtanulnunk egymástól. De ehhez feltétlenül szükséges, hogy egyáltalán megfogalmazzunk valami vállalható viszonyt szomszédainkhoz. Ehhez pedig feltétlenül szükséges, hogy megfogalmazzunk valami vállalható viszonyt önmagunkhoz. " (Nyulassy Attila/7óra7) Zene: Zombola Péter - Requiem, és gyászdalok, Alfred Schnittke: Bolero parafrázis, Cohen: Green Table motívumok, valamint Ravel, Wagner, Liszt, Bach, magyar népdal és operett részletek. Szövegrészletek forrásai: Nádas Péter: Útvesztő, Afonso Cruz: Kokoschka babája, Gábor Andor: Szaladj, egylábú!  
  Stáblista
Rendező-koreográfus, látvány 
Gergye Krisztián 
Szereplő 
Hoffmann Adrienn 
Szereplő 
Barabás Anita 
Szereplő 
Bodor Johanna 
Szereplő 
Melkvi Bea 
Szereplő 
Sipos Viktória 
Szereplő 
Fejes Ádám 
Szereplő 
Gergye Krisztián 
Szereplő 
Zombola Péter 
Zeneszerző 
Zombola Péter 
Jelmez 
Béres Mónika 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!