Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NÉPDALTÓL AZ OPERÁIG - BENEDEKFFY KATALIN ELŐADÓESTJE
RAM Colosseum - RaM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Népdaltól az operáig Benedekffy Katalin önálló előadói estje

A Hargitától, a nagyvilágon át, Budapestig. Varázslatos kalandozás a zenei műfajok között. Székelyföldről, Nagygalambfalváról induló koloratúrszoprán énekesnő Eu-rópa számos országa után, újévi koncertjén, legutóbb Kanadában kápráztatta el közönségét. A különleges művészi adottságú operaénekes ezúttal Magyarországon, egy páratlan produkcióval idézi fel pályafutása legemlékezetesebb állomásait a népdaltól az operáig. Hagyja magát elvarázsolni Verdi, Csajkovszkij, Mascagni, Gounod, Puccini, illetve Strauss, Kálmán és Lehár legszebb dallamaitól Benedekffy Katalin előadásában! PREMIER: május 22.
  Stáblista
Egyéb 
Benedekffy Katalin 
Egyéb 
Nyári Zoltán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?