Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CLUB SZÍNHÁZ: AVATÁS
Művészetek Háza Gödöllő - József Attila Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A Club Színház „Impulzus” mozgásszínházi csoportjának premiere!

A felnőtté avatás szertartásán nem volt ugrás, szúrás, csípés, se semmi egyéb – csak ami jött, ugyanis a próbatétel a köreikben abból állt, hogy a fiúgyereket magára hagyták a semmi közepén, és csak hat hónappal később fogadták vissza maguk közé. E féléves periódus alatt az ifjúnak egyrészt gondolkoznia kellett az élet nagy dolgain, másrészt pedig nemes egyszerűséggel életben kellett maradnia mindenféle segítség nélkül, szóval garantált volt, hogy aki visszatér, az felnőttnek tekinthető. Féltek?
Nem tudjátok mi lesz?
Fájni fog. És nehéz lesz. De ha túl leszel rajta, akkor már más leszel. Mind mások lesztek.
Onnan nem fiúk és lányok vagytok, hanem valami más. Nők lesztek és Férfiak. Szereplők: Bertalan Adrienne, Gecse Gábor, Scarlat Katalin, Virág Bence Zene: Farkas Benedek Rendezte: Halász Tibor és Halász-Völgyi Katalin Az előadás időtartama: 50 perc, szünet nélkül
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?