Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HELKA ÉS KELÉN, ROCKOPERA A GÖFME ELŐADÁSÁBAN
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A Gödöllõi Fiatal Mûvészek Egyesülete 2005. december 20-án mutatta be Lencsés Balázs és Horváth Zoltán új rockoperáját a Szent István Egyetem aulájában.

A szerzõpáros elsõ zenés mûvét Shakespeare Hamlet címû drámája nyomán írta, melynek 1999-ben volt a bemutatója.  Új rockoperájuk egy balatoni mondán alapszik, amely bár kevésbé ismert, mint a kecskeköröm legendája, de legalább annyira fordulatos és érdekes. Mint a mesékben általábanm a jó és a rossz összecsapása a fõ motívum, ahol végül a jó gyõzedelmeskedik. Ehhez a végkifejletig azonban meglepõen változatos úton jut el a történet, melyben a hétköznapi emberek mellett szerep jut a Balaton tündérének és a Bakony varázslójának is. A legendát õrzi a két legöregebb, ma is üzemelõ balatoni hajó, melyeket Helkának, illetve Kelénnek kereszteltek.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?