Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NEKEM 8! - A KABARÉ MARATON KERETÉBEN
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
NEKEM 8! A Kabaré Maraton keretében Március 29. 9.00 – 17.00

Szikra Laci 8 órás non-stop stand-up comedy rekordkísérlete A Stand Up Brigád társulata a Bethlen Téri Színházzal közösen idén második alkalommal rendezi meg Budapesten – több, mint - 24 órás Kabaré Maratonját Rejtő Jenő születésének 110. évfordulóján. A Kabaré Maraton keretében a Bethlen Téri Színházban a nézők egy igazi stand up rekordkísérletnek lehetnek szem és fültanúi, hiszen a Stand Up Brigád nagydumás humoristája, Szikra László a Maraton alatt megkísérli megdönteni Badár Sándor 2007-ben, a SZIN-en felállított 7 és fél órás dumarekordját. A Stand Up Brigád társulata a Bethlen Téri Színházzal közösen idén második alkalommal rendezi meg a Kabaré Maratont Rejtő Jenő születésének 110. évfordulóján. Idén lehetőség van arra, hogy egy-egy programra külön is jegyet vásárolhasson az, aki nem akar a teljes maratonra bérletet váltani. www.bethlenszinhaz.hu www.standupbrigad.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?