Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GEGMENŐK A MARATONON - A KABARÉ MARATON KERETÉBEN
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
GEGmenők a Maratonon A Kabaré Maraton keretében Március 29. 0.00- 0.50

A Kabaré Maraton klasszikus kabaréjelenetekkel, tréfákkal, zenés paródiákkal idézi meg a pesti kabaré aranykorát, de a műsorban helyet kap a humor napjainkban legnépszerűbb ága, a stand-up comedy is, melynek lényege, hogy az előadó kiáll a közönség elé és jelmez, valamint kellékek nélkül dumálni kezd. A humor minden megnyilvánulási formája egy személy előadásában jelenik meg, kezdve a paródiától az abszurd poénokig.
A GEGmenők során népszerű televíziós műsorokból ismert arcok lépnek színpadra, hogy a műfaj hagyományait követve vidám perceket szerezzenek a közönségnek.                                    A Kabaré Maraton GEGmenői: Somogyi András és Polgár Péter Polgár Peti a Danubius Rádió, majd a Class FM Morning Show műsorának zenés humoristája, parodistája. A stand-up comedy zenés műfajának, a sing up comedy-nek megteremtője és aktív művelője. 2014-től a TV2 Frizbi műsorában jelentkezik hétről-hétre zenés blokkjával. 2008 szilveszterétől önálló műsorával szórakoztatja a zenés humorra vágyó közönség szemét és fülét, nagy sikerrel. Műsorában hallhatóak: a rádióműsorokban elhangzott legjobb zenés humoreszkek, zenész paródiák, és természetesen a városhimnuszok is. Somogyi András a Showder Klub, valamint a Rádiókabaré állandó, népszerű szereplője. Önálló műsorában jól keverednek a klasszikus stand-up és paródia elemek. A Gegmenők műsorában egymaga idézi fel több híres személyiség jellegzetes karaktereit, mimikáit, de főleg hangjait. A Stand Up Brigád társulata a Bethlen Téri Színházzal közösen idén második alkalommal rendezi meg a Kabaré Maratont Rejtő Jenő születésének 110. évfordulóján. Idén lehetőség van arra, hogy egy-egy programra külön is jegyet vásárolhasson az, aki nem akar a teljes maratonra bérletet váltani. www.bethlenszinhaz.hu www.standupbrigad.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?