Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HUMORTITÁNOK ÓRÁJA - A KABARÉ MARATON KERETÉBEN
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Humortitánok órája A Kabaré Maraton keretében Március 28. 21.00-21.50 Kővári Máté, Sulyok Péter, Hajdú Geri

Kővári Máté 2011 őszén tűnt fel a Dumaszínház Félőrültek Fesztiválján, de igazából csak 2012-ben került be a neve a köztudatba, amikor szerepelt a Csillag Születik-ben. Stand-up műsorával bekerült az első 12 versenyző közé, ahol a saját maga által írt vicceket és történeteket adta elő nagy sikerrel. A Csillag Születik után a Dumaszínház kapva kapott Máté után, ahol olyan kaliberű humoristákkal állhatott egy színpadra, akik közül sokan a Showder Klub színpadán kötöttek ki. Azóta is töretlen sikerrel és humorérzékkel szórakoztatja a közönséget. Sulyok Péter saját bevallása szerint egy szemtelen, sőt vakmerő humorista. Nem csinál problémát vakságából, sőt, a humor segítségével hívja fel a figyelmet arra: ugyanúgy éli az életét, mint bárki más; dolgozik, barkácsol, biciklizik a gyerekeivel. Humorista karrierje a Dumaszínház tehetségkutatójában indult, majd onnan egyenes út vezetett a Showder Klubba, ahol nagy sikert aratott történeteivel. Hajdú Geri a Fiatal Félőrültek Fesztiválján 2013 októberében mutatkozott be, majd a Stand Up Brigád vette szárnyai alá. Rövid idő alatt a Rádiókabaréig, majd csibészes, egyedi stílusa révén a Rádiókabaré "Best of"-ig jutott. Azóta fesztiválok és gálák műsorvezetője, stand-up fellépője, Polgár Peti előadótársa. A Stand Up Brigád társulata a Bethlen Téri Színházzal közösen idén második alkalommal rendezi meg a Kabaré Maratont Rejtő Jenő születésének 110. évfordulóján. Idén lehetőség van arra, hogy egy-egy programra külön is jegyet vásárolhasson az, aki nem akar a teljes maratonra bérletet váltani. www.bethlenszinhaz.hu www.standupbrigad.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?