Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: KAROSI JÚLIA QUARTET, VENDÉG: LUKÁCS MIKLÓS
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A dinamikus zene magán viseli a magyar és a közép-európai zene ritmikai sokszínűségét.

A fiatal jazzénekesnő, Karosi Júlia rangos helyeken énekelt itthon és külföldön egyaránt saját, 2010-ben alapított kvartettjével. Koncertjein mostanában főként a New York-i Dot Time Records kiadó gondozásában 2014-ben megjelent második, Hidden Roots című lemezének anyaga hallható. Az albumot teltházas, nagy sikert aratott koncerten mutatta be a kvartett a 2014-es Budapesti Tavaszi Fesztiválon, majd a rangos brémai Jazzahead! fesztiválon. A Hidden Roots főként Karosi Júlia saját szerzeményeit tartalmazza, néhány népdal-feldolgozás mellett. A dinamikus zene magán viseli a magyar és a közép-európai zene ritmikai sokszínűségét. Az énekesnő számára a jazz hagyományain túl fontosak a népdalok és Bartók művei, az énekesnő ezeket a belső gyökereket igyekezett felkutatni, és ezen gyökerek alapján meghatározni a saját zenei identitását. Karosi Júlia az ELTE esztétika-filozófia szakán tanult, miközben Winand Gábornál már jazz-énekléssel foglalkozott. 2008-ban vették fel a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz–ének szakára, ahol Lakatos Ágnes és Berki Tamás lettek tanárai. 2010-ben a Zeneakadémia által indított tehetséggondozó pályázat öt kiemelt hallgatója közé választották. Díjakat és elismeréseket szerzett nemzetközi versenyeken Lengyelországban és Franciaországban, 2011-ben pedig a Magyar Jazz Szövetség második helyezését érte el Sketches című szerzeményével. Legelső lemezét – egy négyszámos kislemezzel együtt – a japán Whereabouts Records adta ki 2012-ben. Közreműködik: Karosi Júlia - ének
Tálas Áron - zongora
Bögöthy Ádám - bőgő
Varga Bendegúz - dob Vendég:
Lukács Miklós - cimbalom Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?