Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZÜLETTEM,ELVEGYÜLTEM ÉS KIVÁLTAM - VERSES-ZENÉS ÖSSZEÁLLÍTÁS JÓZSEF ATTILA ÉLETÉRŐL
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub Kellér-szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 5821 értékelés alapján
  Leírás
József Attila „indult magasba és mélybe”, „anyja kún volt, apja félig székely, félig román, vagy tán egészen az”, és „egész népét tanította, nem középiskolás fokon”.

Tanítják az iskolában, szavalják a verseit, születésnapján ünnepeljük a magyar költészet napját. És mi van e mögött? Ki ő valójában? Talán az az ember, aki libapásztorkodott, aki papírforgókat csinált, aki Buda utcácskáin andalgott szerelmével, aki hetekig kenyéren és mustáron élt, aki gyönyörűen énekelt?! Igen… ez is ő, csak nem ismerjük. Mi megpróbáljuk bemutatni – négy szerelmén keresztül – azt az emberi oldalát, amit nem tanítanak az iskolákban. Elindulva az első ifjúkori fellángolástól az utolsó napokat végigkísérő Flóra-szerelmen át a lázadó és az érett költő kontrasztjával, a naiv gyerek fájdalmaival és a kétségbeesett, beteg lélek megható küzdelmeivel együtt. Ajánljuk ezt a műsort mindazoknak, akik kíváncsiak erre az Attilára is, akik szeretik őt, és azoknak is, akik vonakodnak tőle, mert eddig talán nem is ismerték igazán. (Meleg Réka) A verseket előadja: MELEG RÉKA, SMARAGLAY ZOLTÁN
Zene: VERBÓ ÁKOS. Rendezte: GALI LÁSZLÓ
Összeállította: MELEG RÉKA
  Stáblista
Összeállította és előadja 
Meleg Réka 
Rendező 
Gali László 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?